Πολτοποιώ τα αμύγδαλα με τους χουρμάδες και το εκχύλισμα βανίλιας. Σε ένα στρογγυλό τσέρκι πιέζω με τα δάχτυλα την κολλώδη αυτή βάση. Πολτοποιώ όλα τα υλικά της γέμισης και τη στρώνω πάνω στη βάση. Γαρνίρω με τις φράουλες. Βάζω την τάρτα στο ψυγείο και καταναλώνω την επόμενη μέρα για να σφίξει η κρέμα. Εγώ βέβαια δεν άντεξα και έφαγα αμέσως…
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο