2 κουτιά γάλα εβαπορέ παγωμένο
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα παγωμένο
1 κουτί φυτική κρέμα
4 κ.σ. στιγμιαίο καφέ εσπρέσσο
2 κ.σ. ζεστό νερό
Διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ στο ζεστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ τη φυτική σαντιγί και την χτυπάτε να αφρατέψει και να διπλασιαστεί σε όγκο για 5 λεπτά. Προσθέτετε το εβαπορέ, το ζαχαρούχο και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 5 λεπτά. Προσθέτετε και τον καφέ και χτυπάτε για ακόμα 3 λεπτά να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεγάλο μεταλλικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Σερβίρετε το παγωτό σε χωνάκια ή σε μπολ πασπαλισμένο με κόκκους καφέ.
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κολασηηηηηη!!!