Σε ένα μπολ χτυπάς το αβγό και προσθέτεις το ελαιόλαδο.
Ανοίγεις το φύλο κρούστας από την συσκευασία του στον πάγκο σου, τυλίγεις και κόβεις στη μέση και ξανατυλίγεις και κόβεις στη μέση ακόμη μια φορά, δημιουργώντας έτσι μεγάλα τετράγωνα.
Σε δύο τετράγωνα τώρα φύλα κρούστας τοποθετείς μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί και τυλίγεις σε ρολάκι. Μόλις έφτιαξες μια φλογέρα.
Την βουτάς στο αβγό και την τηγανίζεις σε ηλιέλαιο, σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά, μέχρι το φύλο κρούστας να πάρει ένα όμορφο χρυσαφένιο χρώμα.
Αυτό ήταν! Σερβίρεις τις φλογέρες σου ζεστές πασπαλίζοντας τες με μέλι και σουσάμι.
Tην αγαπάμε και την εμπιστευόμαστε!
Η αγαπημένη μας Mamatsita είναι μια υπέροχη μαμά και ταυτόχρονα μια χαρισματική μαγείρισσα!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο