½ φλιτζ. λάδι καρύδας λιωμένο
¾ φλιτζ. ζάχαρη καρύδας
1 αβγό
1 κουτ. γλυκού βανίλια
½ κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
1 κουτ. γλυκού κανέλα
¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
ξύσμα από ένα πορτοκάλι ακέρωτο
2 ¼ φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου
¾ φλιτζ. τριμμένο καρότο
½ φλιτζ. καρύδια τριμμένα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και σε μία λαμαρίνα στρώνουμε μία λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ ή μίξερ, χτυπάμε το αβγό, τη βανίλια, το λάδι καρύδας και τη ζάχαρη καρύδας.
Προσθέτουμε όλα τα στεγνά υλικά (κανέλα, σόδα, μοσχοκάρυδο και αλεύρι αμυγδάλου) στο μείγμα μας και ανακατεύουμε καλά.
Στο τέλος βάζουμε το ξύσμα λεμονιού, το καρότο και τα καρύδια και με μία σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα.
Με τα χέρια ή με ένα κουτάλι (εγώ πάντα βάζω χέρι) φτιάχνουμε 15 περίπου μπισκότα και τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα.
Ψήνουμε για 15 με 17 λεπτά, μέχρι να αποκτήσουν τα μπισκότα χρυσαφένιο χρώμα.
Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Το bubbles & avocados δεν είναι ένα site που θα σας πει τι πρέπει να τρώτε και τι όχι. Πρόκειται για ένα site που θέλει να δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες γύρω από τα τρόφιμα, που θέλει να βοηθήσει τον καθένα να μάθει να διαβάζει σωστά τις ετικέτες των προϊόντων στο σούπερ μάρκετ και να προσφέρει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, σε όποιον θέλει να τον δοκιμάσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο