(Super wow μαγιουδάκι από το Gymboree! )
Μμμ, μπορεί όταν με βλέπω στον καθρέφτη να παθαίνω ένα μικρό σοκ (δέκα κιλά συν είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε), όμως ανυπομονώ να έρθει το καλοκαίρι! Έστω και με κελεμπία, έχω σκοπό να επισκεφτώ πολλές παραλίες και να πλατσουρίσω δίχως αύριο!
Και με το μωρό τι γίνεται;; Μπορεί άραγε η Αθηνούλα να μπει στη θάλασσα;; Την Παρασκευή που επισκεφτήκαμε την παιδίατρο μας, τη ρώτησα φυσικά! Μου εξήγησε ότι θεωρητικά, τα μωράκια μπορούν να βουτήξουν άνετα μετά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους.
Άντε, για την Αθηνά σίγουρα θα βρω τέλεια μπικίνι… Με μένα τι θα γίνει, άραγε;;
Να με τέτοιο μαγιουδάκι σαν της μανταμίτσας με βλέπω να βγαίνω στην πλαζ φέτος (και όμως είναι μαγιό! Τέλειο; Χαχαχαχα)!
Πέραν της πλάκας, μόλις περάσει με το καλό το Πάσχα και σαραντίσω, θα ξεκινήσω το πρόγραμμα «Πώς να μου μπει ξανά το αγαπημένο μου τζην και να μην σκαλώνει στα μισά του μπουτιού«! Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής και ελαφριάς γυμναστικής που σε επαναφέρει στα περασμένα σου μεγαλεία σε τρεις μήνες. Θα σας κρατάω ενήμερους.
Είπαμε, μετά το Πάσχα, έτσι;; Μέχρι τότε ως «λεχώνα» που είμαι ακόμα, δικαιούμαι και μια λιχουδιά παραπάνω, ε; Ε; Ε; Εεεεεεεεεε???
Μα γιατί δεν μου απαντάτε;;; Ουφ! Τσατίστηκα! Πάω να φάω μπιφτεκάκια με πατάτες τηγανιτές. Και θα φάω και γλυκό! Χα!
Είμαι η μαμά της Αθηνάς, του Αρχέλαου και του Άγγελου. Λατρεύω τη ζωή με τα πάνω και τα κάτω της. Όπως άλλωστε λατρεύω το να είμαι μαμά! Σπούδασα Ιατρική, ασχολήθηκα από νωρίς με τη μουσική, το γράψιμο και ένα σωρό άλλα πράγματα ώσπου με κέρδισε τελικά το internet που συνδυάζει τα πάντα! Ευχαριστώ που διαβάζετε το Είμαι Μαμά! Κατά κάποιο τρόπο, παιδάκι μου είναι και αυτό! :)
valame to mwro mas sti thalassa 2 minwn. fisika afou lavame ola ta metra (zesti thalasa, prin tis 12, antiliako, kapelaki ktlp.). ton kratousame kana 5 -10 lepta kai to apolafse oso tipota allo. Twra sta 3 to mono pou thelei na kanei einai na platsourizei. Tha to sinistousa anepifilakta. Zoume sto exwteriko kai to baby swim einai kati to fisiologiko apo tous 4 mines. Proswpika de to arxisa exaitias tis dikis mou antipatheias gia ti pisina kai tou fovou tis wtitidas. Twra sta 3 to zita opote mallon den mporw na to apofigw. Oso gia to pote prepei na mpei to mwro sto nero, apla skefteitai tis gennes sto nero.
Na sas zisei i Athinoula :)
filika, A.
εγώ θα έλεγα να προσέχεις και να μην αφήσεις τα κιλά να "κατσικωθούν" πάνω σου γιατί όσο πιο πολύ καιρό τα έχεις τόσο πιο δύσκολα θα τα χάσεις! είσαι και τυχερή γιατί έρχεται καλοκαίρι και θα τα χάσεις σε χρόνο dt με σαλάτες και φρούτα.
να σου ζήσει η μικρή!
φιλικά, Λολίτα