1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 πακέτο βιτάμ πλάκα
1 ζαχαρούχο γάλα
2 κούπες νερό
1 βανίλια
Ζάχαρη άχνη
Κανέλλα
Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα κρούστας και τα σουρώνουμε σαν ακορντεόν σε ενα πυρεξ
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τα φύλλα
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν και τα περιχύνουμε με το ζαχαρούχο,αφού πρώτα το έχουμε διαλύσει με τις 2 κούπες νερό και την βανίλια
Ξαναβάζουμε στον φούρνο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 30 λεπτά περίπου μέχρι να αποροφιθεί το γάλα
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Το περιμένουμε πως και πως κάθε εβδομάδα! Μας δίνεται πολύ καλές ιδέες!