Μουλιάζουμε τα ρεβύθια σε μπόλικο νερό απο το βράδυ
Τα αλέθουμε στο μούλτι και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το κρεμμύδι, τον δυόσμο, το μαιντανό, το μπέικιν, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε σιγά σιγά αλέυρι ανακατεύοντας μέχρι να πετύχουμε ένα μείγμα που να πλάθεται
Πλάθουμε τους κεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Ιωαννα ,ενταξει!! το δοκιμασα και το multi ειναι μια χαρα!!χιχιχι Μαλακωνουν με το μουλιασμα και εγιναν τελεια!!Εφαγε μεχρι και η μικρη μου που δεν ειχε ξαναφαει ρεβυθια!!
Άβραστα τα ρεβύθια; σίγουρα ή θα σπάσει το μούλτι; χιχι!
Ιωαννα ,ενταξει!! το δοκιμασα και το multi ειναι μια χαρα!!χιχιχι Μαλακωνουν με το μουλιασμα και εγιναν τελεια!!Εφαγε μεχρι και η μικρη μου που δεν ειχε ξαναφαει ρεβυθια!!
Τα ρεβυθια δηλαδη δεν τα βραζουμε ,ετσι;Θα το δοκιμασω μιας και εχω ολα τα υλικα!!
Θα μπορουσα να τπυς κανω στον φουρνο αν βαλω λαδι απο πανω?