Σε ένα μπολ βάζουμε το βούτυρο με το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει σαν κρέμα
Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με το βούτυρο και το σκόρδο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και ψήνουμε στους 180 για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Με 3 σκελιδες σκορδο πως αντεχετε τη μυρωδια οταν ψηνονται?? Ενω κατρευω το σκορδο τοσες πολλες δεν τις αντεχω κ απορω οταν βλεπω τοσες σκελιδες στις συνταγες. Μια φορα εκανα ενα παρομοιο σκορδοψωμο κ δεν ξεμυριζε το σπιτι. Μηπως εχετε κανενα μυστικο κ δεν μυριζουν τοσο πολυ που αγνοω?
*Λατρευω
Με 3 σκελιδες σκορδο πως αντεχετε τη μυρωδια οταν ψηνονται?? Ενω κατρευω το σκορδο τοσες πολλες δεν τις αντεχω κ απορω οταν βλεπω τοσες σκελιδες στις συνταγες. Μια φορα εκανα ενα παρομοιο σκορδοψωμο κ δεν ξεμυριζε το σπιτι. Μηπως εχετε κανενα μυστικο κ δεν μυριζουν τοσο πολυ που αγνοω?
Sti foto axoun kaseri trimeno epano???