120γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
200γρ ζάχαρη
120γρ βούτυρο λιωμένο
2 αυγά
30γρ κακάο
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
80γρ φουντούκια χοντροκομμένα
Για το σιρόπι σοκολάτας
100γρ σοκολάτα γάλακτος
20γρ βούτυρο
3 κ.σ μέλι
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και αποσύρουμε απο την φωτιά
Προσθέτουμε την ζάχαρη,τα αυγά το κακάο,το αλάτι,τις βανίλιες και το αλεύρι ανακατεύοντας με το σύρμα
Τέλος ρίχνουμε τα χοντροκομμένα φουντούκια και αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά περίπου.Δεν πρέπει να παραψηθεί γιατί θα στεγνώσει εσωτερικά
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε την σοκολάτα,το βούτυρο και το μέλι και ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα
Κόβουμε τα brownies και περιχύνουμε με το σιρόπι
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο