πηγή: blog.papercups.gr
Για 100-150 μικρά μπισκοτάκια
1 φλ. βουτυρο η μαργαρίνη 3/4 φλ.τυρι σκληρό τριμμένο 3 φλ.αλευρι για όλες τις χρήσεις 1 κρόκος 1κ.γλ.αλατι χονδρό 1κ.γλ baking powder
Κοσκινιζουμε το αλεύρι.
Προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Προσθέτουμε στη ζύμη σπόρους κύμινου ή σπόρους γλυκάνισου/σουσάμι/παπαρουνόσπορο (ό,τι μας αρέσει, γούστα είναι αυτά!)
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο πάχους 1 εκ.
Την κόβουμε με φορμάκια σε διάφορα σχήματα.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170°c για 12-15′ και…έτοιμα! Τip: Γίνονται ακόμα πιό ονειρεμένα με τυρί ρεγκάτο καπνιστό!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
το βουτυρο η η μαργαρινη πρεπει να ειναι λιωμενα η κομματακια σε θερμοκρασια δωματιου;
το βουτυρο η η μαργαρινη πρεπει να ειναι λιωμενα η κομματακια σε θερμοκρασια δωματιου;