3-4 κ.σ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (τόσο ώστε να πλάθονται μπαλάκια)
Φρυγανιά τριμμένη για το πανάρισμα
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα μπολ το ρύζι, τα αυγά, το τριμμένο τυρί, τον δυόσμο και ανακατεύουμε
Προσθέτουμε ανακατεύοντας όσο αλεύρι χρειάζεται για να πλάθονται
Πλάθουμε μπαλάκια τα περνάμε από φρυγανιά τριμμένη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι απ’ όλες τις πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο