8 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένο σε τρίγωνα
125γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 55% κακάο
3 κ.σ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζετε μια κατσαρόλα κατά τα 2/3 με νερό και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μπολ ίδιας διαμέτρου και σπάτε μέσα τη σοκολάτα. Αφήνετε τη σοκολάτα να λιώσει ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αποσύρετε το μπολ από την κατσαρόλα.
Βουτάτε κάθε κομμάτι καρπούζι – τη μύτη – στη σοκολάτα και στη συνέχεια της αραδιάζετε σε μια πιατέλα. Πασπαλίζετε με το αμύγδαλο, αφήνετε τη σοκολάτα να σταθεροποιηθεί και σερβίρετε.
[divider]
Η φημισμένη τηλεοπτική μαγείρισσα και συγγραφέας δεκάδων βιβλίων μαγειρικής, που έχουν γίνει best sellers σε Ελλάδα και εξωτερικό, Μυρσίνη Λαμπράκη, συμπράττει με το eimaimama.gr δίνοντας μας υπέροχες, καθημερινές και πρακτικές συνταγές.
Δείτε ακόμα περισσότερες γευστικές συνταγές με την υπογραφή της Μυρσίνης στο mirsini.gr!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο