2 Αυγουστου
«Συγχαρητήρια, είσαι 6 εβδομάδων έγκυος«
Δάκρυα, χαρά, αγωνία, συναισθήματα που με λέξεις δε μπορούν να περιγραφούν!
Η χαρά σύντομα μετατρέπεται σε λύπη, θυμό και αγανάκτηση.
«Εγώ δε σε θέλω, δε θα καταστρέφω τη ζωή μου για να έχω εσένα δίπλα μου για πάντα μόνο για χάρη ενός παιδιού«
Εκεί συνειδητοποιω ότι βρίσκομαι στο χάος. Ο πα-τερας έρχεται να μου δηλώσει ότι θα αναλάβει τις ευθύνες του παιδιού του, αλλά θυμήθηκε ότι δε ταιριάζει μαζί μου! Κάτι που ξέχασε όταν αποφάσισε να μου κάνει παιδί. Και φυσικά από πίσω γονεις και σοι να υποστηρίζουν το «καλό παιδί» τους λόγω της εμπάθειας για εμενα.
Και τώρα εγώ! Αποφασισμένη πια για τη ζωή μου και τη ζωή αυτού του θαύματος, ετοιμαζομαι να αναλαβω τον πιο δύσκολο ρόλο μου! Έχοντας δίπλα μ την οικογένεια μου, 2,5 μηνών πλέον έγκυος, στρέφω τη ζωή μου 180 μοίρες και προετοιμαζομαι να αγκαλιασω, να αγαπήσω και να σταθώ μάνα και πατέρας στο θαύμα μου!!
μαμά ετών 23
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Χίλια μπράβο σου κορίτσι μου!! Ενα παιδακι ειναι δώρο θεού και δεν πρέπει να το επιστρέψουμε πισω!! Να είσαι καλα και ολα να σου πάνε υπεροχα.
Μπράβο κοπέλα μου! Σπάνια σχολιάζω. Προχωρά κ η ζωή σίγουρα θα σου χαμογελάσει ...να το θυμασαι