Σε ένα μπολ ανακατεύω το αλεύρι με την καρύδα. Σε άλλο χτυπώ το γάλα με το ηλιέλαιο κ το σιρόπι αγαύης.
Ρίχνω σιγά σιγά στο υγρό μείγμα το αλεύρι κ ανακατεύω καλά. Παίρνω το 1/3 του μείγματος, το βάζω σε ένα μπολάκι κ το ανακατεύω με το κακάο.
Λαδώνω μια φόρμα αδειάζω το μείγμα χωρίς κακάο κ μετά από πάνω βάζω κ το άλλο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για περίπου 40-50′ ή ώσπου να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι αν το βυθίσετε μέσα στο κέικ. Το βγάζω κ το αφήνω να κρυώσει.
Χτυπώ τα υλικά του γλάσου κ περιχύνω στο κρύο κέικ.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο