Oι λάτρεις των μανιταριών θα λατρέψουν αυτή την εύκολη συνταγή!
Υλικά:
1 πακέτο φρέσκα μανιτάρια εμπορίου
χυμό ενός λεμονιού
αλάτι-πιπέρι
ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο σε σκόνη(προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα βρεγμένο πανί και τα τα κόβουμε σε πιο μικρά κομμάτια
Τα τοποθετούμε σε ένα πυρεξάκι, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, αλάτι-πιπέρι, ρίγανη, σκόρδο και λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20-30 λεπτά
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Μμμμμ....ωραίο φαίνεται!!!!