Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις αραδιάζουμε σε ένα μέτριο πυρέξ
Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί
Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε πάνω απο τις πατάτες
Ψήνουμε σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Δεν θέλει και νερό; βράζουν οι πατάτες μόνο με τα αυγά; Αν δεν βάλω τόσα πολλά αυγά και βάλω γάλα θα γίνει καλή λέτε;
Τις έχουμε τηγανίσει πρώτα τις πατάτες.Η ομελέτα αυτη ειναι για το μεγαλο ταψι.Βλαε λιγοτερα πχ8 και συμπλήρωσε και 1 κούπα γαλα
Α ναι, τώρα το είδα ότι τις τηγανίζουμε! Σόρι!