Χτυπάμε στο μίξερ καλά την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να ασπρίσουν
Προσθέτουμε το βούτυρο,το τυρί και συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγα λεπτά ακόμη
Ανακατεύουμε το μπέικιν με το αλεύρι και το ρίχνουμε λίγο λίγο στο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 22εκ περίπου και ρίχνουμε το μισό μείγμα
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια με ένα κουταλάκι μερέντα και από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο μείγμα
Το στρώνουμε καλά με ένα κουτάλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,για 40-50 λεπτά
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο