Μια ιδιαίτερη γευστική συντροφιά, το δαμάσκηνο κάνει το χοιρινό πεντανόστιμο! Δοκιμάστε και με μήλο που του ταιριάζει απόλυτα.
Υλικά
500 γρ. ψαρονέφρι, λεπτοχτυπημένο
χοντρό αλάτι
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
ανάλατο βούτυρο
4 δαμάσκηνα κομμένα σε φέτες
1 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/4 της κούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
Οδηγίες
Κόβετε το ψαρονέφρι και ρίχνετε αλάτι κατά προτίμηση. Βάλτε το στο τηγάνι με ελαιόλαδο και βούτυρο σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδοκοκκινίσει και έπειτα βγάλτε το. Σωτάρετε τα δαμάσκηνα και τα κόκκινα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. Προσθέτετε ξύδι και ανακατεύετε μέχρι να κοχλάσει. Επιστρέψτε πάλι το ψαρονέφρι στο τηγάνι και ανακατέψτε.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο