400 γρ μπισκότα γεμιστά
4-5 κ.σ μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
3-4 μπανάνες
1 φακελάκι garni + 200ml γαλα (για την παρασκευή)
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα + 400ml γάλα (για την παρασκευή)
Σοκολάτα λιωμένη ή τρούφα ή σιρόπι σοκολάτας για γαρνίρισμα
Αλέθουμε τα μπίσκοτα στο μούλτι, τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με την μαργαρίνη και τα στρώνουμε σαν βάση σε μια στρογγυλή φόρμα ή ταψάκι 24 εκ
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά τα 400 ml γάλα με την κρέμα ζαχαροπλαστικής
Στρώνουμε την κρέμα πάνω απο την μπισκοτένια βάση
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και την απλώνουμε πάνω απο την κρέμα ζαχαροπλαστικής
Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το φακελάκι garni με τα 200 ml γάλα
Απλώνουμε την σαντιγύ πάνω απο τις μπανάνες και γαρνίρουμε με λιωμένη σοκολάτα ή τρούφα ή σιρόπι
Βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες και σερβίρουμε
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο