Το κοφινάκι ΒΑΛΜΑ είναι ένα λευκό γίδινο τυρί σε άλμη, με τη φόρμα που είχε το παραδοσιακό κοφινάκι των παλαιών τυροκόμων. Έχει μια ελαφρώς πιπεράτη, υφάλμυρη γεύση και πλούσιο άρωμα. Είναι ατελείωτοι οι τρόποι χρήσης αυτού του πραγματικά ξεχωριστού τυριού.
(Η ακριβής ποσότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσετε εξαρτάται απο το μέγεθος του πήλινου!)
Πιπερία πράσινη
Ντομάτα
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Ταμπάσκο(προαιρετικά)
Κόβουμε την φέτα σε μικρά κομματάκια και την τοποθετούμε στο πήλινο
Απο πανω καλύπτουμε την επιφάνεια πρώτα με πιπεριά και μετά με ντομάτα σε ροδέλες
Πασπαλίζουμε με ρίγανη,προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγες σταγόνες ταμπάσκο(προεραιτικά)
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου
[divider]
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο