Ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ μ’ ένα σύρμα καλά το κακάο, τη ζάχαρη και το ηλιέλαιο μέχρι να διαλυθεί το κακάο.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπολ και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει το μείγμα μας.
Κλείνουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
Τέλος προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και αφού πλάσουμε τα μπαλάκια σε σχήμα καρυδιού, ρίχνουμε σε ένα ταψί αρκετή ζάχαρη άχνη και πετάμε μέσα τα μπαλάκια. Ανακινούμε λίγο το ταψί έτσι ώστε να πάει παντού η άχνη πάνω από τα μπαλάκια μας.
Απλώνουμε λαδόκολλα σε δυο ταψιά 35 x 40 εκ.
Τοποθετούμε μέσα τα μπαλάκια και ψήνουμε για 10 λεπτά.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο