150 γρ σπανάκι ή 3 μπάλες κατεψυγμένο (πολύ ψιλοκομμένο)
6 φέτες γαλοπούλα βραστή
Καλαμπόκι
Μανιτάρια
Πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο
Οδηγίες
Βράζουμε τα μακαρόνια μαζί με το σπανάκι. Τα σουρώνουμε..
Τα ρίχνουμε σε ένα πυρέξ που έχουμε προηγουμένως λαδώσει.
Τρίβουμε τα τυριά, ψιλοκόβουμε την γαλοπούλα και ρίχνουμε και το καλαμπόκι με τα μανιτάρια. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα στο πυρέξ.
Χτυπάμε τα γιαούρτια με την κρέμα γάλακτος να γίνουν ένα.
Ρίχνουμε πάνω από τα μακαρόνια και από πάνω τριμμένο σκληροτύρι.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να κάνει κόκκινη κρούστα το τυρί.
Καλή όρεξη..
Δοκιμάστε την και θα δείτε πόσο θα τους αρέσει… ειδικά στους μακαρονάδες! 🙂
Νίκη
Η Νίκη Καβαδάτου είναι μαμά δύο κοριτσιών και ασχολείται επαγγελματικά με τη ζαχαροπλαστική, γλυκαίνοντας τους καλεσμένους σε πάρτι, γάμους και βαφτίσεις με τα υπέροχα γλυκά της!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο