Καθαρίζετε τις γαρίδες από το σώμα τους και το εντεράκι τους. Τις στεγνώνετε ελάχιστα, τις πασπαλίζετε ελαφρά με το αλεύρι και τις τινάζετε.
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και ρίχνετε την σκελίδα του σκόρδου. Την «καίτε» 1 – 2 λεπτά να μυρίσει το λάδι και την αφαιρείτε αμέσως.
Αραδιάζετε τις γαρίδες στο τηγάνι και τις σοτάρετε για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά. Μόλις αλλάξουν χρώμα τις σβήνετε με το ούζο και αφήνετε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτετε το λεμόνι, το αλάτι, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τον μαϊντανό και σερβίρετε αμέσως.
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Κανένα σχόλιο ακόμη
Γράψτε πρώτος ένα σχόλιο