Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Ακριβώς την ίδια απορία είχα κι εγω.. Δε ξέρω τη επιγευση θα μου άφηνε το αγγουρι μαγειρεμενο.. Ασε που δε καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα του μιας και το μόνο που αφήνει στο φαγτο είναι νερό!! Η θρεπτικη του αξία εφόσον μαγειρευτει παύει να υφίσταται..επίσης δεν έχεις αναφέρει ολιβια τον τύπο του ρυζιού που χρησιμοποιησες. Είναι basmati ή το κίτρινο ; Κατα τα αλλα μου φαίνεται απλό κ νόστιμο.. Ααα εγω θα έβαζα κ καροτάκι δίνει μια φυσική γλύκα στο κινέζικο και κάνει κ καλο και στο δέρμα:-))
Ακριβώς την ίδια απορία είχα κι εγω.. Δε ξέρω τη επιγευση θα μου άφηνε το αγγουρι μαγειρεμενο.. Ασε που δε καταλαβαίνω τη σκοπιμότητα του μιας και το μόνο που αφήνει στο φαγτο είναι νερό!! Η θρεπτικη του αξία εφόσον μαγειρευτει παύει να υφίσταται..επίσης δεν έχεις αναφέρει ολιβια τον τύπο του ρυζιού που χρησιμοποιησες. Είναι basmati ή το κίτρινο ; Κατα τα αλλα μου φαίνεται απλό κ νόστιμο.. Ααα εγω θα έβαζα κ καροτάκι δίνει μια φυσική γλύκα στο κινέζικο και κάνει κ καλο και στο δέρμα:-))
Το αγγούρι μετά το σωταρισμα, έχει καλή γεύση??? Δε μπορώ να το φανταστώ κ δεν έχει τύχει κ να δοκιμάσω αγγούρι μαγειρεμένο...
Πολύ νόστιμο ακούγεται! Ανέβασε κ άλλες!!!!!!!!
Στη συνταγή αναφέρεις κρεμύδια, στα υλικά όχι. Μήπως χρειάζεται κάποια διόρθωση;
Ναι μωρέ, τα ξέχασα τα καημένα! Βάζεις κανονικά κρεμμύδι!