2 πακέτα κράκερς
200γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250γρ ζάχαρη
1 κουτί γάλα εβαπορέ διαλυμμένο με νερό
2 αυγά
6 κ.σ κορν φλάουρ
2 φακελάκια Garni ζαχαροπλαστικής
Τριμμένα κράκερς, ζάχαρη άχνη και κανέλα για το γαρνίρισμα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το κορν φλάουρ, τα αυγά και το 1/2 λίτρο γάλα
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το υπόλοιπο γάλα ,την ζάχαρη, το βούτυρο, προσθέτουμε το μείγμα με το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε συνεχώς σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα
Σε ένα ταψάκι ή πυρέξ 25 εκ βάζουμε μια στρώση κράκερς,απο πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα καυτή,συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση κράκερς και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Αφήνουμε να κρυώσει.
Ετοιμάζουμε τα 2 φακελάκια Garni σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και την απλώνουμε πάνω απο την κρέμα
Πασπαλίζουμε με τριμμένα κράκερς, ζάχαρη άχνη και κανέλα
Η Όλγα Μπενοπούλου είναι μαμά! Τα δίδυμα «ταλιμπανάκια» της είναι ο Νικόλας και ο Χρήστος!
Σπούδασε γραφιστική αλλα το πάθος της ήταν και είναι η μαγειρική.
Καταναλώνει αμέτρητες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια διατηρεί τον δικό της ιντερνετικό τσελεμεντέ, το Olga’s Cuisine!
Στο "Είμαι Μαμά!" όλοι έχουν λόγο! Θες να μοιραστείς μαζί μας μια εμπειρία σου; Να γράψεις κάποιο κείμενο σχετικό με την ειδικότητά σου; Είδες κάτι ενδιαφέρον που πιστεύεις ότι αξίζει να δημοσιεύσουμε; Επικοινώνησε μαζί μας στο eimaimama@gmail.com
Na rotiso kati me fresko gala ginete na kanoume to milfei anti gia noynoy